November 27, 2017

[November/2017 Cisco Updated] 100% Pass Cisco 100-105 Dumps CCENT/CCNA ICND1 Exam Questions And Answers Youtube Study For Download

By admin

Are you still studying Cisco 100-105 dumps materials? “Cisco Interconnecting Cisco Networking Devices Part 1 (ICND1 v3.0)” also known as 100-105 exam, is a Cisco certification which covers all the knowledge points of the real Cisco exam. 100% pass Cisco 100-105 dumps CCENT/CCNA ICND1 exam questions and answers Youtube study for download. Pass4itsure Cisco 100-105 dumps exam questions answers are updated (332 Q&As) are verified by experts.

The associated certifications of 100-105 dumps is ICND1. Pass4itsure has free demos of Cisco Certified Network Associative Routing & Switching https://www.pass4itsure.com/100-105.html dumps certification exam practice questions.

Exam Code: 100-105
Exam Name: Cisco Interconnecting Cisco Networking Devices Part 1 (ICND1 v3.0)
Q&As: 332

[November/2017 Cisco 100-105 Dumps Updated From Google Drive]: https://drive.google.com/open?id=0BwxjZr-ZDwwWeVQ5WUxjZG1Idnc

[November/2017 Cisco 300-101 Dumps Updated From Google Drive]: https://drive.google.com/open?id=0BwxjZr-ZDwwWWDdYaFM0SVFwMTA

100-105 dumps

Pass4itsure Cisco 100-105 Dumps Exam Questions – 100% Success Guaranteed

Question No : 173 – (Topic 1)  Refer to the exhibit.

100-105 dumps

A network device needs to be installed in the place of the icon labeled Network Device to
accommodate a leased line attachment to the Internet. Which network device and interface
configuration meets the minimum requirements for this installation?
A. a router with two Ethernet interfaces
B. a switch with two Ethernet interfaces
C. a router with one Ethernet and one serial interface
D. a switch with one Ethernet and one serial interface
E. a router with one Ethernet and one modem interface
100-105 exam 
Answer: C
Explanation:
Only a router can terminate a leased line attachment access circuit, and only a router can
connect two different IP networks. Here, we will need a router with two interfaces, one
serial connection for the line attachment and one Ethernet interface to connect to the
switch on the LAN.

Question No : 174 – (Topic 1)  What must occur before a workstation can exchange HTTP packets with a web server?
A. A UDP connection must be established between the workstation and its default gateway.
B. A UDP connection must be established between the workstation and the web server.
C. A TCP connection must be established between the workstation and its default gateway.
D. A TCP connection must be established between the workstation and the web server.
E. An ICMP connection must be established between the workstation and its default gateway.
F. An ICMP connection must be established between the workstation and the web server.
Answer: D
Explanation:
HTTP uses TCP port 80, and a TCP port 80 connection must be established for HTTP
communication to occur

Question No : 175 – (Topic 1)  Refer to the exhibit.
100-105 dumps
HostX is transferring a file to the FTP server. Point A represents the frame as it goes toward the Toronto router. What will the Layer 2 destination address be at this point?
A. abcd.1123.0045
B. 192.168.7.17
C. aabb.5555.2222
D. 192.168.1.1
E. abcd.2246.0035
100-105 dumps Answer: E
Explanation:
For packets destined to a host on another IP network, the destination MAC address will be the LAN interface of the router. Since the FTP server lies on a different network, the host will know to send the frame to its default gateway, which is Toronto.
Question No : 176 – (Topic 1)  Refer to the exhibit.
100-105 dumps
A network has been planned as shown. Which three statements accurately describe the areas and devices in the network plan? (Choose three.)
A. Network Device A is a switch.
B. Network Device B is a switch.
C. Network Device A is a hub.
D. Network Device B is a hub.
E. Area 1 contains a Layer 2 device.
F. Area 2 contains a Layer 2 device.
Answer: A,D,E
Explanation:
Switches use a separate collision domain for each port, so device A must be a switch. Hubs, however, place all ports in the same collision domain so device B is a hub. Switches reside in layer 2 while hubs are layer 1 devices.
QUESTION: 177
Which of the following describes the purpose of the quality control process?
A. To identify quality requirements of the project
B. To identify ineffective processes and eliminate them
C. To assess performance and recommend necessary changes
D. To ensure quality standards are used
100-105 pdf 
Answer: C
QUESTION: 178
What is an objective of the Developing Project Team Process?
A. Feelings of trust and improved cohesiveness
B. Ground rules for interaction
C. Enhanced resource availability
D. Functional managers become more involved.
Answer: A
QUESTION: 179
Which tools or techniques will the project manager use for developing the project team?
A. Negotiation
B. Roles and responsibilities
C. Recognition and rewards
D. Prizing and promoting

100-105 vce Answer: C
QUESTION: 180
When managing a project team, what helps to reduce the amount of conflict?
A. Clear role definition
B. Negotiation
C. Risk response planning
D. Team member replacement
Answer: A
QUESTION: 181
Conflict should be best addressed in which manner?
A. Early, in private, using a direct, collaborative approach
B. Early, in public, using an indirect, collaborative approach
C. Early, in private, using an indirect, cooperative approach
D. As late as possible, in public, using a direct, confrontational approach
100-105 exam 
Answer: A
QUESTION: 182
What is the name of a graphic display of project team members and their reporting
relationships?
A. Role dependencies chart
B. Reporting flow diagram C.
Project organization chart
D. Project team structure diagram
Answer: C
QUESTION: 183
Within a matrix organization, dual reporting of team members is a risk for project success. Who is responsible for managing this dual reporting relationship factor?

A. Functional manager
B. Project manager
C. Functional manager supported by the project manager
D. Project management office
100-105 dumps 
Answer: B
QUESTION: 184
What provides information regarding the ways people, teams, and organizational units behave?
A. Organizational chart
B. Organizational theory
C. Organizational structure
D. Organizational behavior
Answer: B
QUESTION: 185
In which of the following team development stages does the team meet and learn about the
project and their formal roles and responsibilities?
A. Forming
B. Storming
C. Norming
D. Performing
100-105 pdf 
Answer: A
QUESTION: 186
Which of the following is a technique for resolving conflict?
A. Collaborating
B. Issue log
C. Leadership
D. Motivation

Answer: A
QUESTION: 187
Which of the following is a conflict resolving technique that emphasizes areas of agreement
rather than areas of difference?
A. Withdrawing/Avoiding
B. Forcing
C. Collaborating
D. Smoothing/Accommodating
100-105 vce 
Answer: D
QUESTION: 188
In which of the team development stages are the teams interdependent and work through issues
smoothly and effectively?
A. Norming
B. Forming
C. Storming
D. Performing
Answer: D
QUESTION: 189
The resource calendars document is an output of which process?
A. Estimate Activity Resources
B. Acquire Project Team
C. Develop Schedule
D. Develop Project Team
100-105 exam 
Answer: B
QUESTION: 190
In which of the following team development stages does the team begin to work together, develop trust, and adjust to the work habits and behavior?
A. Norming
B. Forming
C. Storming
D. Performing
100-105 dumps 
Answer: A
QUESTION: 191
Project team members begin to address the project work and technical decisions. The project
team is in which of the following stages of team development?
A. Storming
B. Forming
C. Norming
D. Performing
Answer: A

You can try our Cisco 100-105 dumps demo before buying. Free demos of all products are available to give you the chance to test the various features. Demo of each product will give you a clear idea of what actual https://www.pass4itsure.com/100-105.html dumps product offer.

Read More Youtube:https://youtu.be/ROy_RACXzTY